dr. Bakó Szilvia

Szenvedélyes felfedező vagyok, amit szakmai életutam is hűen tükröz. Jogászként dolgozom, de teológiai és szupervízori egyetemi végzettségemnek és a folyamatos tanulási vágyamnak köszönhetően, a mögöttem álló évtizedek alatt többféle terepen, rendszerben és szerepben is (multinacionális közeg, közigazgatás, egyházi szervezet, vállalkozói szféra) gyakorlatot, tapasztalatot szereztem, alkalmazottként és vezetőként is. 

Nőként, anyaként megtapasztaltam a magánélet és a szakmai életút közötti egyensúly fenntartásának nehézségeit, ami arra indított, hogy a szakmai és a magánélet összefüggéseit, egymásra hatását válasszam szakdolgozati témámként, és hogy az általam felismert összefüggések, a megtalált harmónia, egyensúly fenntartására törekedjek saját életemben is.

Az elmúlt években szenvedélyemmé vált a szupervízió, ez az izgalmas utazás, amelyen a hozzám fordulókat attól a vágytól vezérelve kísérem, hogy ők is közelebb kerülhessenek önmagukhoz, belső erősségeik és külső lehetőségeik feltárásában segítsem őket.

Ügyfeleimet innovatív szakmai személyiség-fejlesztési folyamattal, szakmai személyiségük megerősítésében, kreatív belső energiaforrásaik felszabadításában, magán- és szakmai életük közötti egyensúly megtalálásában szeretném segíteni, hogy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet tudjanak élni. 

Csapatunk

Kérje az első ingyenes konzultációt!

Ehhez kérjük, töltse ki a jelentkezési űrlapot.
Kitöltés után 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

GDPR